Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Effects of lipids with different oxidation levels on protein degradation and biogenic amines formation in Sichuan-style sausages
 
 
Titel: Effects of lipids with different oxidation levels on protein degradation and biogenic amines formation in Sichuan-style sausages
Auteur: Liu, Yuxuan
Yang, Yifang
Li, Binbin
Lan, Qinjie
Zhao, Xixian
Wang, Yilun
Pei, Huijie
Huang, Xiaohong
Deng, Lin
Li, Jianlong
Li, Qin
Chen, Shujuan
He, Li
Liu, Aiping
Ao, Xiaolin
Liu, Shuliang
Zou, Likou
Yang, Yong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland