Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fish oil on the gel properties and emulsifying stability of myofibrillar proteins: A comparative study of tilapia, hairtail and squid
 
 
Titel: Effects of fish oil on the gel properties and emulsifying stability of myofibrillar proteins: A comparative study of tilapia, hairtail and squid
Auteur: He, Dan
Yi, Xiangzhou
Xia, Guanghua
Liu, Zhongyuan
Zhang, Xueying
Li, Chuan
Shen, Xuanri
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland