Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Utilising waste from soybean processing as raw materials for the production of preparations with antioxidant properties, serving as natural food preservatives - A pilot study
 
 
Titel: Utilising waste from soybean processing as raw materials for the production of preparations with antioxidant properties, serving as natural food preservatives - A pilot study
Auteur: Tkaczewska, Joanna
Zając, Marzena
Jamróz, Ewelina
Derbew, Hana
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland