Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Study on the enhancement effect and mechanism of heat-induced gel strength of duck egg white by emulsified lipids
 
 
Titel: Study on the enhancement effect and mechanism of heat-induced gel strength of duck egg white by emulsified lipids
Auteur: Li, Ruiling
Xue, Hui
Gao, Binghong
Liu, Huilan
Han, Tianfeng
Hu, Xiaobo
Tu, Yonggang
Zhao, Yan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland