Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Application of portable visible and near-infrared spectroscopy for rapid detection of cooking loss rate in pork: Comparing spectra from frozen and thawed pork
 
 
Titel: Application of portable visible and near-infrared spectroscopy for rapid detection of cooking loss rate in pork: Comparing spectra from frozen and thawed pork
Auteur: Ouyang, Qin
Liu, Lihua
Zareef, Muhammad
Wang, Li
Chen, Quansheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland