Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the nutritional and quality profiles of buckwheat noodles: Studies on the effects of methods of milling and improvers
 
 
Titel: Enhancing the nutritional and quality profiles of buckwheat noodles: Studies on the effects of methods of milling and improvers
Auteur: Thanushree, M.P.
Sudha, M.L.
Martin, Asha
Vanitha, T.
Kasar, Crassina
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland