Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 74 gevonden artikelen
 
 
  The relationship between the formation of advanced glycation end products and quality attributes of fried sturgeon fillets
 
 
Titel: The relationship between the formation of advanced glycation end products and quality attributes of fried sturgeon fillets
Auteur: Liu, Qinyi
Wang, Sheng
Wang, Xueyang
Dong, Shiyuan
Zhao, Yuanhui
Zeng, Mingyong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland