Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effects of thermal treatment on alliin and its related sulfides during black garlic processing
 
 
Titel: Effects of thermal treatment on alliin and its related sulfides during black garlic processing
Auteur: Liu, Chunfeng
Lu, Liandeng
Yang, Chuanjia
Niu, Chengtuo
Wang, Jinjing
Zheng, Feiyun
Li, Qi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland