Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Two-dimensional gel analysis to investigate the effect of hydroxyl radical oxidation on freshness indicator protein of Coregonus peled during 4 °C storage
 
 
Titel: Two-dimensional gel analysis to investigate the effect of hydroxyl radical oxidation on freshness indicator protein of Coregonus peled during 4 °C storage
Auteur: Li, Xue
Deng, Xiaorong
Guo, Xin
Wei, Yabo
Zhao, Yunfeng
Guo, Xiaobing
Zhu, Xinrong
Zhang, Jian
Hu, Ling
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland