Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Application of cereal-bran sourdoughs to enhance technological functionality of white wheat bread supplemented with pumpkin (Cucurbita pepo) puree
 
 
Titel: Application of cereal-bran sourdoughs to enhance technological functionality of white wheat bread supplemented with pumpkin (Cucurbita pepo) puree
Auteur: Ebrahimi, Maryam
Ali Noori, Seyyed Mohammad
Sadeghi, Alireza
Coban, Ozlem emir
Zanganeh, Javad
Ghodsmofidi, Seyed Mofid
Malvandi, Zahra
Raeisi, Mojtaba
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland