Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and controlled release of pequi oil microcapsules for yogurt application
 
 
Titel: Characterization and controlled release of pequi oil microcapsules for yogurt application
Auteur: Silva, Luana Carvalho da
Castelo, Rachel Menezes
Magalhães, Hilton César Rodrigues
Furtado, Roselayne Ferro
Cheng, Huai N.
Biswas, Atanu
Alves, Carlucio Roberto
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland