Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of spoilage potential and amino acids deamination & decarboxylation activities of Shewanella putrefaciens in bigeye tuna (Thunnus obesus)
 
 
Titel: Assessment of spoilage potential and amino acids deamination & decarboxylation activities of Shewanella putrefaciens in bigeye tuna (Thunnus obesus)
Auteur: Yi, Zhengkai
Xie, Jing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland