Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Improving effects of three selected co-pigments on fermentation, color stability, and anthocyanins content of blueberry wine
 
 
Titel: Improving effects of three selected co-pigments on fermentation, color stability, and anthocyanins content of blueberry wine
Auteur: Sun, Xiyun
Shokri, Sajad
Gao, Binhe
Xu, Zihan
Li, Bin
zhu, Tong
Wang, Yuehua
Zhu, Jinyan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland