Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic modification of oat protein concentrate with trans- and protein-glutaminase for increased fibrous structure formation during high-moisture extrusion processing
 
 
Titel: Enzymatic modification of oat protein concentrate with trans- and protein-glutaminase for increased fibrous structure formation during high-moisture extrusion processing
Auteur: Pöri, Pinja
Nisov, Anni
Nordlund, Emilia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland