Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Influence of content and degree of substitution of carboxymethylated cellulose nanofibrils on the gelation properties of cull cow meat myofibrillar proteins
 
 
Titel: Influence of content and degree of substitution of carboxymethylated cellulose nanofibrils on the gelation properties of cull cow meat myofibrillar proteins
Auteur: Zhang, Huan
Tian, Xiaojing
Zhang, Kai
Du, Yuehong
Guo, Chen
Liu, Xinzhu
Wang, Yang
Xing, Jinfeng
Wang, Wenhang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland