Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Foaming properties and aggregation mechanism of egg white protein with different physical treatments
 
 
Titel: Foaming properties and aggregation mechanism of egg white protein with different physical treatments
Auteur: Ding, Lixian
Xia, Minquan
Zeng, Qi
Zhao, Qiannan
Cai, Zhaoxia
Zhu, Zhihui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland