Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Fermentative and physicochemical properties of fermented milk supplemented with sea buckthorn (Hippophae eleagnaceae L.)
 
 
Titel: Fermentative and physicochemical properties of fermented milk supplemented with sea buckthorn (Hippophae eleagnaceae L.)
Auteur: Ge, Xiaojia
Tang, Nanyu
Huang, Yixiao
Chen, Xiaohong
Dong, Mingsheng
Rui, Xin
Zhang, Qiuqin
Li, Wei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland