Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Effects of freezing methods and frozen storage on physicochemical, oxidative properties and protein denaturation of porcine longissimus dorsi
 
 
Titel: Effects of freezing methods and frozen storage on physicochemical, oxidative properties and protein denaturation of porcine longissimus dorsi
Auteur: Zhu, Mingming
Zhang, Juan
Jiao, Lingxia
Ma, Changming
Kang, Zhuangli
Ma, Hanjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland