Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different gelatinization degrees of potato flour on gluten network integrity and dough stickiness
 
 
Titel: Effects of different gelatinization degrees of potato flour on gluten network integrity and dough stickiness
Auteur: Wang, Xu
Cheng, Li
Gu, Zhengbiao
Hong, Yan
Li, Zhaofeng
Li, Caiming
Ban, Xiaofeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland