Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 146 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Trypsin inhibitor activity, phenolic content and antioxidant capacity of soymilk as affected by grinding temperatures, heating methods and soybean varieties
 
 
Titel: Trypsin inhibitor activity, phenolic content and antioxidant capacity of soymilk as affected by grinding temperatures, heating methods and soybean varieties
Auteur: Zhang, Yan
Chang, Sam K.C.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 146 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland