Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Stability and digestion characteristics of pickering high internal phase emulsions formed by acid-induced soy lipophilic protein, β-conglycinin, and globulin
 
 
Titel: Stability and digestion characteristics of pickering high internal phase emulsions formed by acid-induced soy lipophilic protein, β-conglycinin, and globulin
Auteur: Sun, Yuanda
Zhong, Mingming
Zhao, Xiaoming
Li, Yang
Qi, Baokun
Jiang, Lianzhou
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland