Details van artikel 114 van 152 gevonden artikelen
Nutritional functions and antioxidative enzymes in juice extract from two different maturity stages of low temperature stored phalsa (Grewia subinaequalis D.C.) fruit
Titel:
Nutritional functions and antioxidative enzymes in juice extract from two different maturity stages of low temperature stored phalsa (Grewia subinaequalis D.C.) fruit
Auteur:
Hassan, Hamad Amin, Muhammad Rajwana, Ishtiaq Ahmad Ullah, Sami Razzaq, Kashif Faried, Hafiz Nazar Akhtar, Gulzar Naeem-Ullah, Unsar Qayyum, Mirza Abdul Aslam, Muhammad Majid Ali, Kashif Asghar, Zohaib Nayab, Shafa Naz, Ambreen Sahar, Hafiza Wajiha
Verschenen in:
Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering:
Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2022
Inhoud:
Uitgever:
Elsevier Ltd
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 114 van 152 gevonden artikelen