Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Co-supported hydrocolloids improve the structure and texture quality of gluten-free bread
 
 
Titel: Co-supported hydrocolloids improve the structure and texture quality of gluten-free bread
Auteur: Zhao, Fangfang
Li, Yang
Li, Caiming
Ban, Xiaofeng
Cheng, Li
Hong, Yan
Gu, Zhengbiao
Li, Zhaofeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland