Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 140 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Study the synergism of microwave thermal and non-thermal effects on microbial inactivation and fatty acid quality of salmon fillet during pasteurization process
 
 
Titel: Study the synergism of microwave thermal and non-thermal effects on microbial inactivation and fatty acid quality of salmon fillet during pasteurization process
Auteur: Guo, Changkai
Wang, Yifen
Luan, Donglei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 140 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland