Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 137 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Starch other than gluten may make a dominant contribution to wheat dough mixing properties: A case study on two near-isogenic lines
 
 
Titel: Starch other than gluten may make a dominant contribution to wheat dough mixing properties: A case study on two near-isogenic lines
Auteur: Li, Hongxia
Ma, Yanrong
Pan, YiLin
Yu, Liwei
Tian, Renmei
Wu, Daying
Xie, Yanzhou
Wang, Zhonghua
Chen, Xueyan
Gao, Xin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 137 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland