Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 130 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Red and white wine lees as a novel source of emulsifiers and foaming agents
 
 
Titel: Red and white wine lees as a novel source of emulsifiers and foaming agents
Auteur: De Iseppi, Alberto
Marangon, Matteo
Lomolino, Giovanna
Crapisi, Antonella
Curioni, Andrea
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 130 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland