Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Physical and oxidative stability of emulsions treated with bitter almond gum–soy protein isolate Maillard conjugates
 
 
Titel: Physical and oxidative stability of emulsions treated with bitter almond gum–soy protein isolate Maillard conjugates
Auteur: Ghaedi, Negar
Hosseini, Ebrahim
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland