Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Microwave processing: A way to reduce the anti-nutritional factors (ANFs) in food grains
 
 
Titel: Microwave processing: A way to reduce the anti-nutritional factors (ANFs) in food grains
Auteur: Suhag, Rajat
Dhiman, Atul
Deswal, Gaurav
Thakur, Dhruv
Sharanagat, Vijay Singh
Kumar, Kshitiz
Kumar, Vijay
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland