Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of egg yolk powder properties through enzymatic hydrolysis and subcritical fluid extraction
 
 
Titel: Improvement of egg yolk powder properties through enzymatic hydrolysis and subcritical fluid extraction
Auteur: Gu, Luping
Jiao, Han
McClements, David Julian
Ji, Mengyao
Li, Junhua
Chang, Cuihua
Dong, Shijian
Su, Yujie
Yang, Yanjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland