Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of natural curing agents from Japanese radish (Raphanus sativus L.) for their use in clean label restructured cooked meat products
 
 
Titel: Characterization of natural curing agents from Japanese radish (Raphanus sativus L.) for their use in clean label restructured cooked meat products
Auteur: Guimarães, Angélica Sousa
Guimarães, Jéssica Sousa
Araújo, Ana Beatriz Silva
Rodrigues, Lorena Mendes
Carvalho, Elizangela Elena Nunes
Ramos, Alcinéia de Lemos Souza
Ramos, Eduardo Mendes
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland