Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 137 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the native and hydrothermally modified elephant foot yam (Amorphophallus paeoniifolius) starch system: A multivariate approach
 
 
Titel: Understanding the native and hydrothermally modified elephant foot yam (Amorphophallus paeoniifolius) starch system: A multivariate approach
Auteur: Barua, Sreejani
Khuntia, Anjali
Srivastav, Prem Prakash
Vilgis, Thomas A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 137 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland