Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, emulsifying, and interfacial properties of different whey protein aggregates obtained by thermal treatment
 
 
Titel: Physicochemical, emulsifying, and interfacial properties of different whey protein aggregates obtained by thermal treatment
Auteur: Fan, Yuting
Peng, Gaofei
Pang, Xiang
Wen, Zhen
Yi, Jiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland