Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Modulating the in vitro digestion of heat-set whey protein emulsion gels via gelling properties modification with sequential ultrasound pretreatment
 
 
Titel: Modulating the in vitro digestion of heat-set whey protein emulsion gels via gelling properties modification with sequential ultrasound pretreatment
Auteur: Cheng, Yu
Ofori Donkor, Prince
Yeboah, Georgina Benewaa
Ayim, Ishmael
Wu, Juan
Ma, Haile
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland