Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Influence of under-fermented cocoa mass in chocolate production: Sensory acceptance and volatile profile characterization during the processing
 
 
Titel: Influence of under-fermented cocoa mass in chocolate production: Sensory acceptance and volatile profile characterization during the processing
Auteur: Britto de Andrade, Aurora
Lins da Cruz, Margarida
Antonia de Souza Oliveira, Fernanda
Soares, Sergio Eduardo
Druzian, Janice Izabel
Radomille de Santana, Ligia Regina
Oliveira de Souza, Carolina
da Silva Bispo, Eliete
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland