Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Impact of pulsed light treatment on the quality properties and microbiological aspects of red bell pepper fresh-cuts
 
 
Titel: Impact of pulsed light treatment on the quality properties and microbiological aspects of red bell pepper fresh-cuts
Auteur: Rybak, Katarzyna
Wiktor, Artur
Pobiega, Katarzyna
Witrowa-Rajchert, Dorota
Nowacka, MaƂgorzata
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland