Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of tissue microstructure, protein properties, and oxidative stability of salted bigeye tuna (Thunnus obesus) meat during frozen storage
 
 
Titel: Evolution of tissue microstructure, protein properties, and oxidative stability of salted bigeye tuna (Thunnus obesus) meat during frozen storage
Auteur: Jiang, Qingqing
Nakazawa, Naho
Hu, Yaqin
Wang, Xichang
Osako, Kazufumi
Okazaki, Emiko
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland