Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Effect of soybean protein isolate and egg white mixture on gelation of chicken myofibrillar proteins under salt/-free conditions
 
 
Titel: Effect of soybean protein isolate and egg white mixture on gelation of chicken myofibrillar proteins under salt/-free conditions
Auteur: Lv, Yuanqi
Xu, Lilan
Su, Yujie
Chang, Cuihua
Gu, Luping
Yang, Yanjun
Li, Junhua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland