Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Development of wheat bread added with insoluble dietary fiber from ginseng residue and effects on physiochemical properties, in vitro adsorption capacities and starch digestibility
 
 
Titel: Development of wheat bread added with insoluble dietary fiber from ginseng residue and effects on physiochemical properties, in vitro adsorption capacities and starch digestibility
Auteur: Jiang, Guihun
Feng, Xiaoyu
Wu, Zhaogen
Li, Shanji
Bai, Xuesong
Zhao, Chen
Ameer, Kashif
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland