Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of six modification methods on the chemical composition, functional properties and antioxidant capacity of wheat bran
 
 
Titel: Comparison of six modification methods on the chemical composition, functional properties and antioxidant capacity of wheat bran
Auteur: Ye, Guodong
Wu, Yuanning
Wang, Liping
Tan, Bin
Shen, Wangyang
Li, Xiaoning
Liu, Yanxiang
Tian, Xiaohong
Zhang, Duqin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland