Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition, sensory profile and antioxidant capacity of low-alcohol strawberry beverages fermented with Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii
 
 
Titel: Chemical composition, sensory profile and antioxidant capacity of low-alcohol strawberry beverages fermented with Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii
Auteur: Yang, Wei
Liu, Shuxun
Marsol-Vall, Alexis
Tähti, Roni
Laaksonen, Oskar
Karhu, Saila
Yang, Baoru
Ma, Xueying
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland