Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Technological and diffusion properties in the wet salting of beef assisted by ultrasound
 
 
Titel: Technological and diffusion properties in the wet salting of beef assisted by ultrasound
Auteur: Sanches, Marcio Augusto Ribeiro
Colombo Silva, PatrĂ­cia Maria Onofre
Barretto, Tiago Luis
Darros-Barbosa, Roger
Silva-Barretto, Andrea Carla da
Telis-Romero, Javier
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland