Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of α-tocopherol in whey protein isolate/chitosan particles using oil-in-water emulsion with optimal stability and bioaccessibility
 
 
Titel: Encapsulation of α-tocopherol in whey protein isolate/chitosan particles using oil-in-water emulsion with optimal stability and bioaccessibility
Auteur: Xu, Weili
Lv, Kangxing
Mu, Wei
Zhou, Shaobo
Yang, Yang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland