Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Digestibility and stability of ultrasound-treated fish oil emulsions prepared by water-soluble bitter almond gum glycated with caseinate
 
 
Titel: Digestibility and stability of ultrasound-treated fish oil emulsions prepared by water-soluble bitter almond gum glycated with caseinate
Auteur: Rahimi, Parisa
Hosseini, Ebrahim
Rousta, Esmat
Bostar, Habibe
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland