Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Acrylamide content in French fries prepared with vegetable oils enriched with β-cyclodextrin or β-cyclodextrin-carvacrol complexes
 
 
Titel: Acrylamide content in French fries prepared with vegetable oils enriched with β-cyclodextrin or β-cyclodextrin-carvacrol complexes
Auteur: Pérez-López, Antonio José
Noguera-Artiaga, Luis
López-Miranda González, Santiago
Gómez-San Miguel, Pablo
Ferrández, Borja
Carbonell-Barrachina, Ángel Antonio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland