Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Community level physiological profiling of reduced or replaced salt fresh sausage inoculated with Escherichia coli ATCC 25922
 
 
Titel: Community level physiological profiling of reduced or replaced salt fresh sausage inoculated with Escherichia coli ATCC 25922
Auteur: Freitag, Alicia
Cluff, MacDonald
Hitzeroth, Arina C.
van Wyngaardt, Lize
Hugo, Arno
Hugo, Celia J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland