Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 120 gevonden artikelen
 
 
  Oat bran and sweeteners in petit-suisse cheese: Technological and nutritional properties and consumer acceptance
 
 
Titel: Oat bran and sweeteners in petit-suisse cheese: Technological and nutritional properties and consumer acceptance
Auteur: Lima Ribeiro, Ana Paula
Guimarães, Jéssica Souza
Teixeira Lago, Amanda Maria
Cardoso de Angelis Pereira, Michel
Ronaldo de Abreu, Luiz
Pinto, Sandra Maria
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 120 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland