Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 120 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure processing and heat treatment on the gelation properties of blue crab meat proteins
 
 
Titel: Effect of high pressure processing and heat treatment on the gelation properties of blue crab meat proteins
Auteur: Velazquez, Gonzalo
Méndez-Montealvo, Ma Guadalupe
Welti-Chanes, Jorge
Ramírez, José Alberto
Martínez-Maldonado, Miguel Angel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 120 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland