Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 120 gevonden artikelen
 
 
  Development of meat powder from beef byproduct as value-added food ingredient
 
 
Titel: Development of meat powder from beef byproduct as value-added food ingredient
Auteur: Long, Jade M.
Mohan, Anand
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 120 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland