Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 120 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of flavor frame in shiitake mushrooms (Lentinula edodes) detected by HS-GC-IMS coupled with electronic tongue and sensory analysis: Influence of drying techniques
 
 
Titel: Characterization of flavor frame in shiitake mushrooms (Lentinula edodes) detected by HS-GC-IMS coupled with electronic tongue and sensory analysis: Influence of drying techniques
Auteur: Hou, Hui
Liu, Chang
Lu, Xiaoshuo
Fang, Donglu
Hu, Qiuhui
Zhang, Yuyu
Zhao, Liyan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 120 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland