Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Impact of mixed non-Saccharomyces yeast during fermentation on volatile aroma compounds of Vidal blanc icewine
 
 
Titel: Impact of mixed non-Saccharomyces yeast during fermentation on volatile aroma compounds of Vidal blanc icewine
Auteur: Hong, Mengnan
Li, Jing
Chen, Yuwen
Qi, Baiyu
Huang, Yunpo
Wu, Jie
Yue, Haobo
Tong, Ziqi
Liu, Yani
Wang, Fan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland